Zakwas z czerwonej kapusty Bio 700 ml – Zakwasownia

41,00 

Doskonały napój probiotyczny na bazie kapusty i jabłek ukiszonych w niskosolonej solance. Idealny izotonik i źródło bakterii probiotycznych.

Opis

Jak stosować zakwas w codziennej diecie?

Zaleca się systematyczne picie zakwasu na czczo, z rana. Możemy zacząć od niewielkiej ilości (50 ml), żeby oswoić organizm z żywymi szczepami „dobrych bakterii”, następnie zwiększamy dawkę i pijemy nawet szklankę dziennie. Możemy dodać zakwas do zupy, co genialnie podkreśli jej smak i kolor. Jednak w podgrzanej postaci traci działanie lecznicze i zmniejsza się jego wpływ na oczyszczanie krwi.

Składniki ekologiczne: kapusta, jabłka, woda, ziele angielskie, liść laurowy

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Zakwas z czerwonej kapusty Bio 700 ml – Zakwasownia”

Polecamy zestawy produktów