WEGAŃSKIE KIMCHI Z WAKAME

15,90 23,00 

Wyczyść

Opis

To kiszonka o intensywnym smaku.

 Musująca i dość pikantna, dzięki oryginalnej papryce w płatkach gochugaru oraz dużej ilości przypraw: czosnku, cebuli, imbiru, słodkiej papryki i melasy z trzciny cukrowej.

Intensywny smak umami, zyskuje dzięki wywarowi z grzybów shiitake, wodorostów kombu i wakame, na bazie którego przygotowujemy kleik ryżowy.

Produkt naturalnej fermentacji, zawiera żywe kultury bakterii, niepasteryzowany, nie zawiera konserwantów ani przeciwutleniaczy.

Z czasem, nabiera wyrazistości i staje się bardziej kwaśna.

SKŁAD: Kapusta pekińska, biała rzodkiew, marchew, por, cebula, imbir, czosnek, grzyby shiitake, wodorosty wakame, kleik ryżowy, melasa z trzciny cukrowej, papryka gochugaru, papryka słodka, sól.

PRZECHOWYWANIE:

Przechowywać w temperaturze 2-8’C, po otwarciu należy spożyć w ciągu 14 dni.

Data przydatności do spożycia: 6 miesięcy od daty produkcji.

 

 

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “WEGAŃSKIE KIMCHI Z WAKAME”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Polecamy zestawy produktów