Mieszanka do pieczenia ciasta na pizze bezglutenowa BIO 350g

13,30 

Opis

 

skład: mąka ryżowa razowa*, skrobia kukurydziana*, mąka ryżowa*, proszek do pieczenia (substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu, regulator kwasowości: winnian monosodowy, skrobia kukurydziana*), mielone łuski babki jajowatej*, syrop ryżowy w proszku*,  zakwas z komosy ryżowej w proszku* (mąka z komosy ryżowej*, mąka ryżowa*, kultury starterowe), sól morska (*certyfikowany składnik ekologiczny)

 

przygotowanie:

Nagrzać górną i dolną grzałkę piekarnika do 225 stopni C. Zawartość opakowania wymieszać mikserem ręcznym (mieszadła) z 250 ml letniej wody i 2 łyżkami oliwy aż do uzyskania jednolitej konsystencji ciasta,
Posypać ciasto skrobią spożywczą i rozwałkować równomiernie do kształtu blachy lub dwóch tortownic. Położyć dodatki według własnego wyboru i piec przez około 15-20 minut.

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Mieszanka do pieczenia ciasta na pizze bezglutenowa BIO 350g”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Polecamy zestawy produktów